• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Palace nemsokára kinevezheti Pardewt!  A Crystal Palace várhatóan még ma kinevezi Alan Pardewt új menedzserének.Pardew
  A szenvedő Palace még az Újév előtt ki akarja nevezni Alan Pardewt.
  A Palace már megegyezett a Newcastle Uniteddal, hogy mennyit fizet Pardewért, aki így visszatérhet ahhoz a klubhoz, amelynek színeiben több, mint 100 meccset játszott 1987 és 1991 között.
  A Villahoz látogat el a csapat csütörtökön, majd a Doverrel játszanak vasárnap, az FA Kupa 3. fordulójában.
  Pardew első hazai meccse a Tottenham elleni lehet, január 10.én, majd a csapat a Burnley, Everton, Leicester hármassal játszik.
  Pardew egykori csapatát februrár 11.én fogadja majd a Selhurst Parkban.
  Keith Millen vezetésével, aki Warnock helyén ült December 27.én, a csapat 0-0-át játszott a QPR-ral. Millen elmondta viszont azt, hogy szívesen maradna a csapatnál, hogy így könnyítse meg az átmenetet.
  Ezt mondta Millen kedden: “Az elnök azt mondta nekem, hogy én készítsem fel a csapatot az Aston Villa ellen. Ez fontos lenne nekem is, és így a játékosok is koncentráltak maradnak.
  “Beszéltem az elnökkel, aki elmondta, hogy már megegyeztek a Newcastle csapatával, és így tárgyalhatnak már Alannel. Ezt mondták csak el nekem, és azóta nem változott semmi sem.
  “Az elmúlt alkalommal ez több hétig tartott. Ennek hatása van a csoportra is. A januári átigazolási időszak nagyon fontos lesz a klub számára. A legfontosabb az időzítés, hogy a lehető leghamarabb lezárjunk mindent, mivel ez segítené a csapatot is.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: