• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pardew szerint büntetni kellene Fergusont!



    A Newcastle vezetőedzője, Alan Pardew szerint a Manchester United vezetőedzőjét, Sir Alex Fergusont meg kellene büntetni a bírókkal való párbeszédei miatt.


    Ferguson ideges volt Mike Dean döntése után, mellyel fölülírta a partjelző, Jake Collin les ítéletét, ezzel pedig érvényesítette Jonny Evans öngólját, a Newcastle elleni 4-3ra megnyert Boxing Day-s meccsen.
    A játékvezető nem küldte a skótot a lelátóra, és a szóváltást meghagyta a meccs utáni jelentésben, de Pardew szerint az FA visszamenőlegesen is büntethetne.
    ” Szerintem Mike Dean csalódott lehet, hogy nem tett semmit ez ellen.
    “A nyomás rajta volt, és a bírónak nehéz egy ilyen döntést meghúznia. Sokszor, mikor a játékra koncentrálsz, lehet, hogy megbánod a döntésed. Ezt én így gondolom edzőként, de a játékvezetőnél is lehet ilyen.
    “Ez egy érzelmi játék, és látszólag volt egy szivélyes beszélgetésük. Nekem is volt már ilyenem, és sokszor a lelátón végeztem ennek köszönhetően.”
    Pardew sértettnek érezte magát amiatt is, hogy az FA nem büntette meg Robin van Persiet, aki a Newcastle védőjének, Fabricio Coloccininek az arcába nyúlt.
    “Sok dolog van, amit az FA meg kellene nézzem. De szerintem nem néznek utána semminek,”mondta ő.
    Pardew azután szólt, miután az FA úgy döntött, hogy kielemzi a Manchester City-s Roberto Mancini, valamint a Q.P.R-os Harry Redknapp meccs utáni nyilatkozatait, melyet a Sunderland, valamint a West Bromwich Albion elleni vereségek után mondtak.

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: