• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Roma versenybe száll Naniért!  A szélsőt érdekelheti a Serie-A s csapat, és Rudi Garcia is érdeklődik iránta, de a vörös ördögök a lehető legtöbbet akarják kapni érte. Nani
  Rudi Garcia azt kérte a Gialorossi csapatától, hogy legyen meg a 14. igazolás a szezon előtt, de a Monacos Claudio Ranieri is versenybe szállhat érte, bár korábban kijelentette, hogy nem érdeklődik a 26 éves játékos iránt.
  Nani csere volt leginkább az előszezonban, de két alkalommal talált be a Crewe ellen, és az AIK ellen is játszott, de sérülten hagyta el a pályát.
  A Galatasaray is érdeklődött a portugál játékos iránt, de a United visszautasította a 7 millió eurós ajánlatot érte.
  David Moyes viszont júliusban kijelentette, hogy számol a játékossal, és egy szerződés hosszabbítási ajánlatot is adhat az egykori Sporting sztárnak.
  17 alkalommal játszott a vörös ördögöknél, így Nani lehet, hogy távozni fog a Serie-A-ba, így lehet távozni fog 6 év után az Old Traffordról.
  Zaha érkezése, valamint Antonio Valencia és a gyógyuló Ashley Young is konkurenciát jelent, így nem garantált, hogy kezdő legyen.
  Rómában pedig Erik Lamelaval, Francesco Tottival, és az új érkező Gervinhoval kell megharcoljon a helyért, bár a United egészen addig nem engedi el a játékost, amíg egy megfelelő ajánlatot nem kap érte.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: