• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Demichelis közel áll a Manchester Cityhez!  Az argentin védő várhatóan Angliába igazol, annak ellenére, hogy jelenlegi kenyéradójához csak júliusban érkezett.Demichelis
  Az argentin júliusban jött az Atletico Madridhoz a Malagatól, de újra együtt dolgozhatna az Etihad Stadiumban egykori vezetőedzőjével, ha a City hajlandó nagyjából 4,1 millió eurót fizetni érte.
  Manuel Pellegrininek problémái vannak a védelemben, miután Vincent Kompany 4 hétre kiesett.
  A belga középvédő a Newcastle ellen szedett össze egy ágyéksérülést, és Pellegrini elismerte ma, hogy a 27 éves játékos várhatóan egy hónapig nem játszhat majd.
  Ezt mondta a csapat weboldala számára:”Úgy gondolom, hogy az orvos mondja ki a végső szót, de úgy gondolom, hogy 1 hónapig nem játszhat majd.
  “Ha erősítjük a csapatot, akkor az nem csak Kompany kiesése miatt lesz. Nagyon erős keretünk van, de meglátjuk mi történik.
  “Ma vagy holnap megtudjuk, hogy mi a pontos helyzet.”
  Matija Nastasic nemrég tért vissza, és Micah Richards térd ín sérülés miatt szenved, így Joleon Lescott az egyetlen középvédő, aki rendelkezésre áll a Cardiff City ellen.
  A Goal korábban arról írt, hogy Pepe leigazolására kapott zöld jelzést Pellegrini, viszont Demichelis egy sokkal költséghatékonyabb megoldás lenne, mivel a Ancelotti Real Madridja 35 milliót kér a portugálért.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: