• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Richards Zabaletaval küzd!  A Manchester City védője, Micah Richards szerint keményen meg kell harcoljon Pablo Zabaletaval a jobb oldali védő posztjáért.
  Richards sérült volt október óta, miután térdműtéte volt, de a 24 éves játékos a Wigan elleni szerdai 1-0ás győzelemmel tért vissza.
  Zabaleta Roberto Mancini csapatának egyik legstabilabba idén, és Richards boldog amiatt, hogy az argentin jól játszik, annak ellenére, hogy így az ő első csapatos helyét veszélyezteti.
  “Nehéz mosolyogni, ha sérült vagy, de nem vagyok féltékeny,”mondta.
  “Ő egy minőségi játékos, Zaba. 100%-ot ad mindig. Valószínű, hogy a szezon legjobbja nálunk.
  “Zaba az egyik legjobb barátom a csapatban, így boldog vagyok amiatt, mert jól teljesít.
  “Az elmúlt sérülésem után túl gyorsan jöttem vissza. Most ezt nem teszem. Le akarok ülni, és megvárom azt, hogy mikor játszhatok megint. Ez dühítő, főleg amiatt, mert a United vezeti a bajnokságot.
  “Az elmúlt szezon után reméltem kicsit jobbak leszünk, esetleg megvédjük a címünket. Ez nem sikerült, de a következő szezonban újra szerveződünk, és remélem, hogy újra nyeregbe kerülhetünk.
  Annak ellenére, hogy kezdett a Wigan ellen, Richards mégis azt hiszik, hogy a kezdőben való helye bizonytalan, mivel Zabaleta erős játékos.
  “Úgy gondolom, Zaba visszatér vasárnap, mert jól játszik, de ha játszanom kell, akkor 100%-ot fogok nyújtani.
  “Számomra a visszatérés, az hogy játszhattam 80 percet, teljes mértékben elégséges volt.
  “Edzésben maradtam, keményen dolgoztam,mert egészségesebb és fittebb akarok lenni. Remélem, hogy több meccsen is lehetőséget kaphatok idén.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Sérülés

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: