• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Kazim-Richards a Premier Ligába vágyik



    A Fenerbahce csatára, Colin Kazim-Richards elmondta, januárban szívesen igazolna valamelyik Premier Ligás csapathoz.

    A török válogatott játékos 18 hónapja hagyta el a Sheffield Unitedet a Fener kedvéért, azóta folyamatosan emelkedik az értéke és egyre elismertebb.

    Angliai pályafutása alatt Kazim-Richardsot problémás játékosként ismerték a Brighton akkori menedzserével, Mark McGhee-vel való összeveszése miatt, de a Bajnokok Ligájában és az Eb-n nyújtott teljesítményével megváltoztatta a róla kialakult véleményt.

    Annak ellenére, hogy a török óriásklub szurkolói nagyon szeretik, a támadó szívesen visszatérne a szigetországba. Úgy tudni, a Sunderland, a Manchester City, a Hull City és a West Bromwich Albion is érdeklődik iránta.

    “Sok angol fejében még mindig kérdőjelek vannak velem kapcsolatban, mert a Brightonnál töltött idő alatt megbélyegeztek.” – mondta Kazim-Richards.

    “Volt egy kis nézeteltérések Mark McGhee-vel, amit a sajtó felfújt és azóta ez mindenhová elkisér. De ha bajkeverő vagyok, miért igazol le a Fenerbahce?”

    “A Fener biztosan benne van az első ötben, ami a szurkolói támogatottságot illeti. Megmutatták, hogy a világ legjobbjait is le tudják igazolni, így biztosan nem vesztegették volna rám az időt, ha problémás lennék.”

    “Nem kérdéses, hogy jobb játékossá váltam, mióta eljöttem Angliából, ezért szeretnék visszamenni és megmutatni az ottanieknak, hogy mire vagyok képes.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: