• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Az Arsenal az Urawa Reds csapatával fog barátságos meccset játszani!  Az Arsenal elismerte azt, hogy a Urawa Red Diamonds elleni meccsel fogja befejezni nyári felkészülésüket.
  Mihailo Petrovic csapatával a Saitama City Cupban fognak találkozni pénteken, július 26.án, a Saitama Stadiumban,röviddel azután, hogy a csapat 22.én a Nagoya Grampussal játszana.
  Arsene Wenger így tér vissza Japánba, miután a 95-96os szezonban a Nagoya Grampust edzette, mielőtt a Premier Leaguebe jött volna.
  Elismerte azt, hogy boldog amiatt, hogy visszatérhet a távol keleti országba még egyszer.
  “Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetek Japánba, ahol 2 nagyon boldog évet töltöttem, mielőtt az Arsenalhoz jöttem,”mondta Wenger a csapat hivatalos oldalának.
  “Nagyon boldogok vagyunk, hogy ellátogathatunk Saitamaba a Nagoyai utunk után.
  “Tudjuk, hogy az Urawa Reds gyakran játszik nagy közönség előtt a J.League meccsein, és akkor, amikor a csapat a Saitama City Cupban játszik európai csapatok ellen.
  “A meccs a Nagoya Grampus utána meccsünk után következik, és biztosak vagyunk abban, hogy szép fogadtatásban lesz majd részünk Saitamaban.”
  A Saitama City Cup 10. szezonja lesz ez. Az előző években olyan csapatok vettek részt, mint a Manchester United, a Barcelona, és az Inter.

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: