• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Adkins időt kér a Reading átalakítására!  A Reading menedzsere, Nigel Adkin szerint több időbe telik az, hogy a csapatát az ő, új stílusához igazítsa.
  A birkenheadi vezető nem nyert még a csapattal, mióta átvette a berkshirei klubot, miután márciusban Brian McDermottot elbocsátották.
  Ennek ellenére elismeri azt, hogy több időre van szüksége ahhoz, hogy a csapat alkalmazza a passzolási elveit.
  Ezt mondta a BBC Radio Berkshirenek:”Azt akarom, hogy a játékosaim keményen dolgozzanak. Azt akarom, hogy a játékosok bizonyítsanak a szurkolóknak. Azt akarom, hogy gólt szerezzenek, és hogy passzoljanak.
  “A folyamatban levő levő munka nem lesz meg egy éjszaka alatt. Időbe kerül az építkezés.”
  A Royals középpályása Danny Guthrie is osztotta Adkins érzéseit, mivel szerinte a csapatnak kis lépéseket kell tennie, kis változásokkal.
  “Úgy gondolom, hogy az időszak túl rövid erre, és sok időbe fog telleni(azt, hogy megváltoztassuk a rendszerünket), és csak kis dolgokon változtatunk most, de nehéz az, hogy egy adott stílusról egy másikra válts, és ez egy olyan dolog, ami csak lépésről lépésre mehet,”mondta a Sky Sportsnak.
  A kapus, Adam Federici szerint viszont a csapat készen áll arra, hogy alkalmazza az edző filozófiáját.
  “Az új vezetőedző több passzt akar, és mi most előre nézünk, hogy alkalmazzuk ezt.
  “Előzőleg más stílusban játszottunk, de labdarúgóként játszani akarunk. Várjuk a kihívást, hogy megváltoztassuk a stílusunkat, és szerkezetet adjunk a csapatnak, így várjuk a hétvégét.
  “Csapatként a Reading különleges stílusban játszik, így ha egy nagy változást kérsz tőle, az csak lépésenként fog menni.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: