• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Crouch türelmet kér!



    Peter Crouch szerint a Stoke City a jó irányba tart, és türelmet kért a szurkolóktól, míg minden a helyére kerül.Peter-Crouch-of-Stoke-Cit-007
    A Stoke új játékstílusban játszik, miután Tony Pulis elhagyta a csapatot az előző szezon végén, és Mark Hughes vette át az irányítást.
    Hughes csapatát megdicsérték a passzok miatt, de az eredmények nem egyenletesek, és a Stoke jelenleg 1 ponttal van a kieső zóna felett 10 meccs után.
    Crouch biztos a fordulatban, és abban, hogy át tudják venni az új edző filozófiáját.
    “Egy kis türelem kell,”mondta a The Sentinelnek. “Mindig nehéz stílust váltani, és amikor egy új edző jön, akkor mindig kell idő a változáshoz.
    “Jó ötleteink vannak, és úgy gondolom, hogy a helyes irányba haladunk.
    “Párszor jól játszottunk, viszont több olyan meccs volt, amikor nem ment minden jól. Csak idő kérdése, hogy minden a helyére kerüljön, és, hogy jól játsszunk.”
    A Stoke a Swanseahez utazik vasárnap, és Crouch szerint jó lesz találkozni Michael Laudrup csapatával, amely csütörtökön Oroszországban játszik, a Kuban Krasnodar ellen.
    “Nem az az ideális felkészülés, ha sokat utazol,”mondta.
    “Amúgy pedig mi készen állunk arra, hogy jól teljesítsünk. Ez egy nagyszerű lehetőség nekünk, így önbizalommal telve mehetünk oda.”

    Forrás:www.teamtalk.com




    Témakör:
    Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: