• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fabregas: Wenger és én beszéltünk korábban a visszatérésről!  A középpályás beszélt Wengerrel a nyáron, hogy visszamenjen az ágyúsokhoz, viszont a francia elmondta, hogy már megvannak az emberei erre a posztra.
  FabregasAz ágyúsok egykori kapitánya 2011ben ment a Barcelonahoz, de nem tudott állandó kulcsjátékos lenni, ezért pedig átigazolt a Chelseahez, kedden.
  Az Arsenalnak opciója lett volna rá, viszont a spanyol játékos visszatérésének útjába állt az, hogy Mesut Özil az ő helyén játszik.
  “Az Arsenal volt az első opcióm, viszont Wenger elmondta, hogy van már játékosa, aki ott játszik, ahol én.
  “Nagyon jó ajánlatokat kaptam más csapatoktól, de én a Premier Leaguebe akartam jönni. Beszéltem Jose Mourinhoval is, és ő azt mondta, hogy akar engem, és meggyőzött erről. Nagyon boldog vagyok emiatt.”
  Fabregas csere volt a spanyolok Hollandia elleni meccsén, ahol 5-1re kaptak ki, pénteken. A csapat most megpróbál javítani.
  “Nemzeti csapat vagyunk, és tudjuk mit kell játsszunk. Nyerni tudunk máshogy is. Nem mondom azt, hogy le kell cserélni a játékosokat, de erősebbek kell legyünk a támadásokban.
  “Ez a csapat meg tudja ezt valósítani. Nem látom miért ne játszhatnánk jól Chile ellen, és miért ne adhatnánk nekik futball leckét.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Válogatott, VB/EB

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: