• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benitez megdícsérte a professzionális Chelseat!  A Chelsea vezetőedzője, Rafa Benitez büszke csapatára, mivel profin viselkedtek a Rubin Kazan elleni EL meccsen.
  A kékek korán vezetést szereztek Fernando Torres révén, de az oroszok nyomása a 2.félidőben érett góllá, és 3-2re nyertek, de ez kevés volt a továbbjutáshoz nekik.
  Benitez szerint nem lényeges a vereség, mivel elérték a legjobb 4et, egy erősen rotált kerettel,de elismerte csalódottságát a 2.félidő miatt.
  “Nem számít túlzottan az, hogy milyen körülmények között jutottunk tovább, miközben Paolo Ferreira és Nathan Ake is játszott. Profi munka volt, még úgy is, hogy csalódottságot okozott a 2.gól,”mondta.
  “Egy kicsit csalódott vagyok, mivel az ellenfél csak nyomott és nyomott, de az atmoszféra is fantasztikus volt, így nem volt egyszerű a játékosaimnak, szóval meg kell dícsérjem őket.”
  Az 52 éves spanyol elismerte, hogy nem kizárólagos számára a Manchester City elleni FA Kupa elődöntő, vasárnap, de azt szintén elismerte, hogy a kupa azért fontos szerepet játszik nála.
  “A meccs nem felkészülés volt a következésre, de mindkettőt megoldjuk. Sokan nem játszanak majd vasárnap, de verseny van a helyekért, és ez jót tesz a keretnek.”
  Frank Lampard vonakodott mentegetőzni, de szerint a műfű a Luzhiniki Stadiumban akadályozta a kékek rövid passzos játékát.
  “Másképp pattan a labda műfüvön-sokkal szivacsosabb, és ez kicsit akadályozta a rövid passzos játékunk. Nincs bocsánat, de végül minden jó lett,”mondta az ESPN-nek a középpályás.
  Már a lehetséges Amsterdam ArenA béli döntőre nézett előre, de megerősítette annak fontosságát, hogy egyszerre csak egy meccsre lehet koncentrálni.
  “Minden következő meccsünkre koncentrálnunk kell, de nagy a keret, és ma egy kicsit növekedett az önbizalmunk. Most már a döntőbe akarunk jutni,”tette hozzá.
  “Úgy gondolom, hogy mikor pályára lépünk, nagyon professzionálisak vagyunk, és minél közelebb lesz a döntő, annál különlegesebb lesz.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Európa-liga, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: