• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wengert lenyűgözte, hogy a nem teljesen ép Özil gólpasszt adott első bajnokiján!  Az ágyúsok vezetőedzője szerint az új igazolás nagyon jól játszott a Sunderland ellen, annak ellenére, hogy nem volt a legjobb állapotban.Özil

  Az egykori Real Madrid játékos nem vesztegette az időt új csapatában, és 11 perc után már megmutatta, hogy mit is tud, mivel az ő passzából talált be Olivier Giroud a Stadium of Lightban.

  Aaron Ramsey 2 gólt szerzett, így győzött az Arsenal. Wenger gyorsan meg is dicsérte Özilt, aki elmondta, hogy fizikálisan még nincs a legjobb állapotban a német.

  “Nagyon jó volt, főleg ha azt is tudjuk, hogy beteg volt a tegnap,”mondta a riportereknek a meccs után.

  “Az első félideje nagyszerű volt, a másodikban kicsit visszaesett, de összességében is jó volt .”

  A meccs nem volt esemény mentes, miután Martin Atkinson érvénytelenítette a Sunderland egyik gólját, amikor befújt egy szabálytalanságot, előnyszabály adása helyett. Wenger is elismerte, hogy a csapata kicsit szenvedett a meccsen.

  “Sok helyzet volt mindkét oldalon. Nagyszerű első félidőnk volt, és lezárhattuk volna a meccset, de a Sunderland visszajött nagy határozottságával.

  “Visszaestünk fizikálisan, de aztán újra magunkra találtunk.”

  Giroud-t is lecserélték, miután térdsérülést szenvedett, és Wenger is elismerte azt, hogy fél attól, hogy mi lesz a játékossal a Marseille elleni BL meccsig.

  “Nagyon jó formában agyunk, de nem állunk feltétlen jól, mivel sok a sérült, és minden sérült játékost nehéz helyettesíteni.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: