• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Capello: “Owen akkor játszhat, ha fitt lesz”



    Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint véget vetett volna Michael Owen válogatottbeli karrierjének.

    Owen 14 hónapja, az Oroszország elleni duplájával etlépte a 40 gólos álomhatárt a válogatottnál, erre rajta kívül mindössze hárman voltak képesek eddig.

    Azóta Owent több kisebb sérülés hátráltatta, ráadásul a Newcastle United dolgai is meglehetősen rosszul alakultak pályán belül és kívül egyaránt. A csatár eddig mindössze 45 percnyi bizonyítási lehetőséget kapott Fabio Capellótól, azt is a franciák elleni meccsen. Ez volt az egyetlen találkozó, melyet a Háromoroszlánosok elvesztettek az olasz mesterrel.

    A korábbi Real Madrid-menedzser cáfolta azokat a híreket, melyek szerint tröbbé nem szeretné a nemzeti csapatnál látni Owent.

    “Az ajtó mindenki előtt nyitva áll.” – kezdte Capello.

    “Mindig megpróbálom azokat a játékosokat behívni, akik fizikálisan a legjobb állapotban vannak. Ahhoz, hogy valaki válogatott játékos lehessen, 100%-os erőállapotban kell lennie, 60% nem elég.”

    “Owent azért nem válogattam be, mert a legutóbbi két meccsén 20 illetve 50 percet játszott. Ha minden rendben lenne vele, végigjátszotta volna a meccseket, de a Newcastle menedzsere úgy látja, hogy még nincs olyan állapotban.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: