• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Capello: “Owen akkor játszhat, ha fitt lesz”  Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint véget vetett volna Michael Owen válogatottbeli karrierjének.

  Owen 14 hónapja, az Oroszország elleni duplájával etlépte a 40 gólos álomhatárt a válogatottnál, erre rajta kívül mindössze hárman voltak képesek eddig.

  Azóta Owent több kisebb sérülés hátráltatta, ráadásul a Newcastle United dolgai is meglehetősen rosszul alakultak pályán belül és kívül egyaránt. A csatár eddig mindössze 45 percnyi bizonyítási lehetőséget kapott Fabio Capellótól, azt is a franciák elleni meccsen. Ez volt az egyetlen találkozó, melyet a Háromoroszlánosok elvesztettek az olasz mesterrel.

  A korábbi Real Madrid-menedzser cáfolta azokat a híreket, melyek szerint tröbbé nem szeretné a nemzeti csapatnál látni Owent.

  “Az ajtó mindenki előtt nyitva áll.” – kezdte Capello.

  “Mindig megpróbálom azokat a játékosokat behívni, akik fizikálisan a legjobb állapotban vannak. Ahhoz, hogy valaki válogatott játékos lehessen, 100%-os erőállapotban kell lennie, 60% nem elég.”

  “Owent azért nem válogattam be, mert a legutóbbi két meccsén 20 illetve 50 percet játszott. Ha minden rendben lenne vele, végigjátszotta volna a meccseket, de a Newcastle menedzsere úgy látja, hogy még nincs olyan állapotban.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: