• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Clemence: “Owen visszakerülhet a válogatottba”



    Az angol válogatott kapusedzője, Ray Clemence szerint Fabio Capello nem szeretne véget vetni Michael Owen válogatottbeli karrierjének.

    Az olasz mester úgy döntött, nem hívja be a Newcastle United támadóját a nemzeti tizenegybe a Kazakhsztán és Fehororoszország elleni Vb-selejtezőkre.

    Mivel Capello látszólag szívesebben dolgozik együtt Emile Heskey-vel, Wayne Rooney-val, Peter Crouch-csal és Jermain Defoe-val, egyesek szerint Owen már nem is fog visszakerülni a Háromoroszlánosok keretébe.

    Clemence szerint azonban a csatárra még mindig számít a korábbi Real Madrid-mester és segédjét, Franco Baldinit vasárnap el is küldte a Goodison Parkba, hogy figyelje a játékost.

    “Fabio világosan kijelentette, hogy egy játékos előtt sem csukta be az ajtót, mindössze olyan játékosokat szeretne a csapatban látni, akik jó formában vannak és jól alakulnak a dolgaik.” – mondta az edző.

    “Természetesen Michael most nehéz időket él át a Newcastle-nél, ugyanúgy, mint a csapat többi játékosa. Michaelnek nem kell mást tennie, mint eddig, összeszorított fogakkal keményen kell dolgoznia és annyi gólt lőni, amennyit csak tud.”

    “Tudom, hogy Franco Baldini figyelte őt az Everton ellen, előtte Fabio szerette volna személyesen is megnézni a játékát, de törölték a járatát, így nem tudott ott lenni. Még mindig számít Michaelre.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: