• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ghána szívesen látná Welbecket



    A Ghánai Labdarúgó-szövetség örülne, ha a Manchester United fiatal játékosa, Danny Welbeck az ő válogatottjukat erősíteni a jövőben.

    A 17 éves játékos a Stoke City 5-0-ás legyőzése után hamar a címlapokra került, mivel első Premier Liga-meccsén hatalmas bombagólt lőtt.

    Welbecket az U17-es, U18-as és U19-es angol válogatottba már behívták, de szülei ghánaiak, így akár az afrikai ország nemzeti tizenegyét is erősítheti majd.

    A FIFA szabályai szerint egy 21 évnél fiatalabb játékos még megválaszthatja, hogy melyik válogatottat szeretné szolgálni, ha még nem múlt el 21 éves és korábban nem szerepelt egyik ország felnőtt válogatottjában sem.

    A Ghánai Labdarúgó-szövetség vezetői örülnének, ha a csatár ezt kihasználva a Fekete Csillagokat választaná szölőhazája helyett.

    “A GFA elnöke, Kwesi Nyantakyi már beszélt a játékos családjával és jó visszajelzések érkeztek.” – mondta a szövetség szóvivője, Randy Abbey.

    “Még sok mindenek tisztázódnia kell és meg kell várni, hogyan alakul a játékos további karrierje, milyen szerep hárul rá a Manchester Unitednél a jövőben.”

    “Mindazonáltal biztosak vagyunk benne, hogy Danny Welbeck a Fekete Csillagokat választja, ha eljön a döntés ideje.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: