• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferdinand Andorra ellen biztos nem játszik  Rio Ferdinandnak ki kell hagynia az angolok Andorra elleni Vb-selejtezőjét nyaksérülése miatt, de a horvátok ellen már talán játszhat.

  Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello is megerősítete, hogy a Manchester United védője, Rio Ferdinand nem vehet részt a Barcelonában megrendezésre kerülő meccsen, de szerdára talán már bevethető állapotban lesz.

  Az Andorra elleni meccs lesz az olasz mester első tétmeccse a Háromoroszlánosok élén. Azután vette át a csapat irányítását, hogy Steve McClaren nem tudta kijuttatni őket az Eb-re.

  Capello azt is elmondta, hogy az ajtó nyitva áll a Newcastle United támadója, Michael Owen előtt annak ellenére, hogy a mostani keretből kimaradt.

  Egyesek már úgy gondolták, hogy a 28 éves sztár nem szerepel a világhírű mester terveiben.

  “Mérlegeltem a dolgokat és végül arra jutottam, hogy Owen nincs olyan fizikai állapotban, hogy játsszon.” – mondta Capello.

  “A Csehország elleni barátságos meccen Steven Gerrard és Wayne Rooney is csak 60-70 percet játszottak, mivel nem voltak teljesen egészségesek.”

  “Ez az oka, hogy Michael Owent nem hívtam meg a keretbe, de természetesen a jövőben ugyanúgy számítunk rá, mint korábban.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: