• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferdinand Andorra ellen biztos nem játszik



    Rio Ferdinandnak ki kell hagynia az angolok Andorra elleni Vb-selejtezőjét nyaksérülése miatt, de a horvátok ellen már talán játszhat.

    Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello is megerősítete, hogy a Manchester United védője, Rio Ferdinand nem vehet részt a Barcelonában megrendezésre kerülő meccsen, de szerdára talán már bevethető állapotban lesz.

    Az Andorra elleni meccs lesz az olasz mester első tétmeccse a Háromoroszlánosok élén. Azután vette át a csapat irányítását, hogy Steve McClaren nem tudta kijuttatni őket az Eb-re.

    Capello azt is elmondta, hogy az ajtó nyitva áll a Newcastle United támadója, Michael Owen előtt annak ellenére, hogy a mostani keretből kimaradt.

    Egyesek már úgy gondolták, hogy a 28 éves sztár nem szerepel a világhírű mester terveiben.

    “Mérlegeltem a dolgokat és végül arra jutottam, hogy Owen nincs olyan fizikai állapotban, hogy játsszon.” – mondta Capello.

    “A Csehország elleni barátságos meccen Steven Gerrard és Wayne Rooney is csak 60-70 percet játszottak, mivel nem voltak teljesen egészségesek.”

    “Ez az oka, hogy Michael Owent nem hívtam meg a keretbe, de természetesen a jövőben ugyanúgy számítunk rá, mint korábban.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: