• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Terry visszanyerné a szurkolók bizalmát



    John Terry elmondta, érezhető az angolok edzőtáborában a hibázástól való félelem, de ő elhatározta magában, hogy visszaszerzi a szurkolók bizalmát.

    Terry fogja csapatkapitányként a pályára vezetni Angliát Andorra ellen, Barcelonában. Az Eb-selejtezők során a szigetországi drukkerek ott fordultak az akkori szövetségi kapitány, Steve McClaren ellen.

    A szurkolók hangulata minden bizonnyal továbbra is paprikás, hiszen a Háromoroszlánosoknak kötelező feladat lett volna kijutni az Európa-bajnokságra.

    “Amikor egy idegen országban játszol, az lehet a legjobb érzés, ha körülnézel az öltözőben és látod a csapattársaidat, akikkel játszani fogsz.” – mondta a védő.

    “Ha látod rajtuk a magabiztosságot, az a lehető legjobb dolog, de nálunk jelenleg nem mennek jól a dolgok.”

    Terry attól tart, hogy a világranglistán 186. helyre sorolt Andorra végig csak a védekezésre fog koncentrálni, ezzel megnehezítve az angolok dolgát.

    Szerdán pedig ahhoz a Horvátországhoz látogat a csapat, melytől kétszer is vereséget szenvedett az Eb-selejtezők során.

    “Vállalnunk kell a felelősséget a történtek miatt és jóvá kell tennünk, hogy a szurkolók újra a mi oldalunkon álljanak.”

    “Élvezem a válogatott meccseket, de ha egyszer ekkorát hibázik a csapat, nagyon megnehezülnek a dolgok. Én, mint kapitány nagyon büszke vagyok, ha a csapat jól játszik, de mély fájdalmat érzek, ha a szurkolók kifütyülnek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: