• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Anglia visszavágott



    Anglia 4-1-re legyőzte Horvátországot Zágrábban. Fabio Capello természetesen a mesterhármast szerző Theo Walcott-tal a legelégedettebb.

    Az olasz mester Walcott iránti bizalma tehát kifizetődött, hisezn az Arsenal fiatal sztárjának hatalmas szerepe volt az idegenbeli győzelemben.

    Wayne Rooney szintén kezdi visszanyerni régi formáját a válogatottban is, hiszen Walcott mesterhármasa mellett ő is meglőtte a maga gólját a meccsen.

    A Háromoroszlánosok tehát megkezdték a törlesztést az Eb-selejtezők után, de Capello figyelmeztetett mindenkit, hogy még sok idő és meccs van hátra a 2010-es dél-afrikai Vb-ig.

    “Miután láttam Theót az Andorra elleni meccsen és az azt követő edzéseken, úgy döntöttem, hogy a horvátok ellen a kezdőbe rakom. Jelenleg remek állapotban van fizikailag és mentálisan egyaránt.” – mondta Capello.

    “Nem irigylem a védőket, akiknek Walcott-tal kell szembenézniük, nem könnyű őt tartani.”

    “Ő egy fiatal játékos és az Andorra elleni meccs után is mondtam, hogy lesznek remek meccsei, de természetesen nem lehet elvárni tőle, hogy minden találkozón így játsszon.”

    “Ha úgy fog játszani, mint Horvátország ellen, az fantasztikus, de akkor is mögötte kell majd állnunk, ha éppen nem teljesít olyan jól. Ez nagyon fontos.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: