• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Jenas került a sérült Carrick helyére



    A Manchester United középpályása, Michael Carrick megsérült, így a Tottenham Hotspurből Jermaine Jenast hívták be az angol válogatottba helyette.

    Carrick a Newcastle United elleni bajnokin bokasérülést szenvedett, így nem vehet rész az Anglia-Csehország válogatott barátságos mérkőzésen.

    A United középpályásának 25 perc játék után kellett lesántikálnia a pályáról. A találkozó végül 1-1-es döntetlennel végződött.

    A Vörös Ördögök mestere, Sir Alex Ferguson azonnal kijelentette, semmiképp nem játszhat a válogatottban szerdán, így Fabio Capellónak gyorsan új játékost kellett keresnie.

    A skót menedzser azt mondta, Carrick bokája nagyon csúnyán bedagadt és körülbelül két-három hetet kell majd kihagynia.

    A manchesteri középpályás egyik korábbi csapattársát, Jermaine Jenast hívta be Capello az angol nemzeti csapatba. Jenas februárban jól játszott és gólt is szerzett Svájc ellen, de azóta látszólag elvesztette az olasz mester bizalmát.

    A Spurs-játékos most ismét bizonyíthat és talán a keretben is maradhat a következő hónapban megrendezésre kerülő Andorra és Horvátország elleni Vb-selejetőzkig, melyeken Carrick még valószínűleg nem vehet részt.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: