• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Carrick és Hargreaves hamarosan felépülnek  Jó ütemben halad Michael Carrick és Owen Hargreaves rehabilitációja, így akár már a jövő hétvégén ismét láthatjuk őket a Manchester United szerelésében.

  Paul Scholes kiválásával az utóbbi hetekben rendkívül kevés variációs lehetősége volt Sir Alex Fergusonnak a középpálya összeállításánál. A vöröshajú játékos az Aalborg elleni Bajnokok Ligája találkozó során sérült meg és az előrejelzések szerint decemberig nem léphet pályára.

  Michael és Owen tehát a lehető legjobb időben térhetnek vissza, jelenlétük pedig óriási lökést adhat majd a manchesterieknek.

  Carrick a United utolsó hat mérkőzését kihagyni kényszerült, mivel még szeptemberben eltörött egy csont a lábában a Liverpool ellen 2-1-re elveszített bajnokin. Hargreaves ezúttal is a térdével küszködött, mely már a tavalyi klubváltása óta zavarja a rendszeres játékban.

  Sir Alex Ferguson szerint a 27 éves Michael majdnem biztos, hogy ott lesz a West Bromwich ellen és rajta kívül Owen is szerephez juthat: “Ha minden a terv szerint alakul, akkor Carrick a jövő héten bevethető lesz. Már majdnem teljes értékű edzésmunkát végez. Hargo sokkal jobban van, tehát biztosan nevezni fogjuk a szombati mérkőzésre.”

  Forrás: ManUtdFanatics.hu
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: