• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rio: “Szégyellheti magát, aki fütyült”



    Az angol válogatott hátvédje, Rio Ferdinand bírálta azokat a szurkolókat, akik kifütyülték Ashley Cole-t a Kazahsztán ellen 5-1-re megnyert meccsen.

    Cole 2-0-ás angol vezetésnél csúnyán eladott egy labdát, melyből a kazahok szépíteni tudtak. Ezt követően a szurkolók egy része füttykoncertbe kezdett, ahoűnyszor csak a Chelsea-játékoshoz került a labda.

    Ferdinand szerint az érintett drukkereknek szégyellniük kellene magukat, hiszen a meccse előtt csapatkapitányként mindenkitől türelmet kért.

    A Háromoroszlánosok végül magabiztosan megnyerték a meccset, miután Wayne Rooney ktszer, Jermain Defoe pedig egyszer volt eredményes.

    “Remélem otthon elgondolkodtak azok a szurkolók, akik a meccsen kifütyülték Ashley-t.” – mondta a Manchester United hátvédje.

    “A legtöbb drukker azonban mögöttünk állt és éltettek minket ahelyett, hogy kritizáltak volna. Mindenki azt szeretné, hogy a szurkolók támogassák.”

    “Minden ember követ el hibákat. Mi elég jó emberek vagyunk ahhoz, hogy utána ezt be is ismerjük, de sokkal nehezebb úgy, ha folyamatosan kifütyülnek.”

    “Remélem, többé ez nem fog előfordulni. Sok szurkoló megpróbálta tapssal segíteni Ashley-t, mindig ezt kéne tenni, ha valaki hibázik, segíteni kellene neki.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: