• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferguson: “Pazarlóan játszottunk”  Sir Alex Ferguson szerint a Manchester United megérdemelte, hogy kikapott a Burnleytől, mivel rengeteg lehetőséget puskázott el.

  Sir Alex FergusonA Vörös Ördögök tegnap 1-0 arányú vereséget szenvedtek az újonc Burnley ellen. Végig a manchesteriek domináltak, a hazaiaknak összesen egy nagy helyzetük volt, melyet gólra is váltotak, Robbie Blake révén.

  A vendégek közül Michael Owen, Waye Rooney és Pak Csiszong is gólt szerezhetett volna, de egyikük sem tudta bevenni a Vörösborosok kapuját, Michael Carrick még egy bünttőt is kihagyott.

  “Gyenge teljesítményt nyújtottunk, főleg ha megnézzük, hogy mennyit birtokoltuk a labdát és mennyi helyzetünk volt” – mondta Fergie mester.

  “Talán minden másképp alakult volna, ha belőjük azt a tizenegyest az első félidő végén. Ezután is megvoltak a helyzeteink, de mindet elpazaroltuk.”

  “Nem szeretném kisebbíteni a Burnley érdemeit, már hosszú ideje várták, hogy visszajussanak az élvonalba, megérdemelték ezt a sikert.”

  A Unitedre szombaton egy újabb idegenbeli meccs vár, a Wigan Athletic otthonába utaznak majd, egy hét múlva pedig az Arenalt látják vendégül az Old Traffordon.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: