• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferguson: “Pazarlóan játszottunk”



    Sir Alex Ferguson szerint a Manchester United megérdemelte, hogy kikapott a Burnleytől, mivel rengeteg lehetőséget puskázott el.

    Sir Alex FergusonA Vörös Ördögök tegnap 1-0 arányú vereséget szenvedtek az újonc Burnley ellen. Végig a manchesteriek domináltak, a hazaiaknak összesen egy nagy helyzetük volt, melyet gólra is váltotak, Robbie Blake révén.

    A vendégek közül Michael Owen, Waye Rooney és Pak Csiszong is gólt szerezhetett volna, de egyikük sem tudta bevenni a Vörösborosok kapuját, Michael Carrick még egy bünttőt is kihagyott.

    “Gyenge teljesítményt nyújtottunk, főleg ha megnézzük, hogy mennyit birtokoltuk a labdát és mennyi helyzetünk volt” – mondta Fergie mester.

    “Talán minden másképp alakult volna, ha belőjük azt a tizenegyest az első félidő végén. Ezután is megvoltak a helyzeteink, de mindet elpazaroltuk.”

    “Nem szeretném kisebbíteni a Burnley érdemeit, már hosszú ideje várták, hogy visszajussanak az élvonalba, megérdemelték ezt a sikert.”

    A Unitedre szombaton egy újabb idegenbeli meccs vár, a Wigan Athletic otthonába utaznak majd, egy hét múlva pedig az Arenalt látják vendégül az Old Traffordon.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: