• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Evra: “Szándékosan rúgdostak”



    A Manchester United hátvédje, Patrice Evra azt állítja, az Arsenal játékosai szándékosan próbáltak sérülést okozni neki a két csapat legutóbbi bajnokiján.

    Patrice EvraA korábbi Monaco-játékos szerint a londoniak dühösek voltak rá, amiért a 3-1-es BL-meccs után kisgyerekekhez hasonlította az Ágyúsok futballistáit.

    A francia válogatott balhátvéd szerint Cesc Fabregas próbálta a leginkább lerúgni és egy kisebb térdsérülést sikerült is okoznia. Egy ideig kérdéses volt, hogy Evra részt vehet-e majd a Bajnokok Ligája fináléján.

    “Fabregasnak sikerült eltalálnia a térdemet, aminek köszönhetően kisebb sérülést szenvedtem. Nagyon mérges voltam, persze én sem lettem volna túl boldog, ha valaki ilyeneket mond rám és a csapatomra, de ilyenkor sem úgy kell legyőzni a másikat, hogy fölrúgjuk” – mondta Evra.

    “Ha bajunk van valakivel, játékkal kell megverni, de az lett volna a legtisztább, ha Cesc megkeres a pályán kívül és megbeszéli velem, hogy mi nem tetszett neki.”

    “Szeretnék köszönetet mondani a játékvezetőnek, Mike Deannek. Nagyon dühös voltam, de odajött hozzám és azt mondta, tudja, hogy egy nagyon higgadt játékos vagyok és nem szeretné, ha butaságot csinálnék. Ezután éreztem, hogy egyre nyugodtabb leszek.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: