• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferguson: “Jól járt a Chelsea”



    Sir Alex Ferguson tudja, a Chelsea járt a legjobban azzal, hogy a Manchester United mindössze egy 0-0-ra volt képes a Blackburn Rovers otthonában.

    A Wayne Rooney nélkül felálló manchesterieknek több jó helyzetük is volt, de képtelenek voltak egyet is kihasználni, így egy ponttal távoztak az Ewood Parkból.

    Ezzel megközelítették ugyan egy pontra a Chelsea-t, de a londoniak egy meccsel kevesebbet játszottak, hiszen ők tegnap az FA Kupa elődöntőjében léptek pályára az Aston Villa ellen, és 3-0-s sikert arattak.

    “Ez egy fantasztikus eredmény a Chelsea számára. A Bolton Wanderers elleni hazai mérkőzésüket nagy valószínűséggel megnyerik, így nagyobb előnyre tesznek szert” – mondta Ferguson.

    A skót mester ezután az elpuskázott helyzetekről beszélt, különösen Antonio Valencia első félidő végi lehetőségét emelte ki.

    “Be kellett volna lőnie, hatalmas gólhelyzet volt, ráadásul nagyon jókor jött volna az a gól, éppen a félidő vége előtt.”

    “Többet birtokoltuk a labdát és helyzeteink is voltak, de nem tudtuk kihasználni őket. Mindig nehéz üldözőnek lenni, jobban kell játszanunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: