• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Deco góljával győzött a Chelsea



    A Chelsea nem tudta megismételni az első fordulóban mutatott teljesítményét, a Wigan Athletic otthonában csak egy góllal győztek a Kékek.

    A szakértők közül is sokan előre odaadták volna a Premier League trófeáját a Chelsea-nek a Portsmouth elleni 4-0-ás siker után, de ma igencsak megszenvedtek, hogy legyőzzék a Laticset.

    Deco negyedik percben lőtt szabadrúgásgólja elég volt ahhoz, hogy a londoniak megszerezzék mind a három pontot a JJB Stadiumban, de a meccs nagy részében a Wigan volt a jobb csapat, csak a szerencsével álltak hadilábon.

    Úgy tűnt, hogy a Kékek ismét egy sima meccs elé néznek, amikor a portugál középpályás gyönyörűen csavarta a hálóba a labdát. Néhány perccel később azonban Wilson Palacios és Amr Zaki is megdolgoztatta Petr Cechet.

    Sok Latics lehetőségen kívül adódott egy John Terry-helyzet is az első játékrészben, de egyértelműen a hazaiak voltak jobbak. A második félidő első helyzete a 68. percben jött el, mikor Michael Essien lövése Mike Pollitt kezében landolt, de a Chelsea ezután sem tudott nagyobb fokozatra kapcsolni.

    Hiába próbálkoztak többet a Wigan játékosai, vagy Cech védett hatalmasakat vagy mellé szállt a labda, így mindhárom pont a londoniakhoz került.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: