• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hargreaves kikerült a BL-keretből



    A Manchester United hosszú ideje sérült középpályása, Owen Hargreaves kikerült csapata Bajnokok Ligája-keretéből.

    A 29 éves játékos tizenhat hónapja nem lépett pályára, így a Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson úgy döntött, hogy Ritchie De Laet játékára számít a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában.

    Fabio Capello korábban teljes mellszélességgel kiállt a negyvenkétszeres válogatott labdarúgó mellett, mondván bőven van még ideje bizonyítani, hogy hasznos tagja lenne az angol válogatottnak. Sir Alex mostani döntése azonban megingathatja ezt a kijelentést, ugyanis azt is jelentheti, hogy a skót az idei szezonban már nem számol Hargreavesszel.

    A visszatérés folyamatos elnapolását követően a múlt hónapban végigjátszott egy zárt kapus edzőmeccset, de úgy tűnik, hogy nem sikerült meggyőznie Fergusont, aki szerint problémák vannak a középpályás magabiztosságával is, ami szintén negatív hatást gyakorol a teljes felépülésére.

    Owen Hargreaves 2007-ben érkezett az Old Traffordra a Bayern München együttesétől, és hároméves szerződést kötött a Uniteddel, amely plusz egy évvel hosszabbodhat, amennyiben mindkét fél úgy gondolja – jelen állás szerint azonban a manchesteriek nem fognak élni ezzel az opcióval.

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: