• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hargreaves várja a Bolton elleni meccset



    Szombat délután a Bolton Wanderers csapata látogat az Old Traffordra. A Manchester United United középpályása, Owen Hargreaves készen áll az újabb megmérettetésre.

    Élvezem a játékot és ez nagyszerű érzés” – mondta Hargreaves a United Review-nak. “Tudjuk, hogy ezek a mérkőzések komoly fizikai igénybevételt követelnek. A Bolton minden tőle telhetőt meg fog tenni, hogy megnehezítse a dolgunkat.”

    “A lehető leggyorsabban próbálják megszerezni a labdát. A partdobásoknak is fontos szerepet szánnak a játékukban. Próbálják ráderőltetni a játékukat, és hogyha nem sikerül időben felvenni velük a versenyt, akkor igen nehéz mérkőzés elé nézhetünk.”

    A Bolton csakúgy, mint a United egy győzelemmel rendelkezik. A múlt héten az Arsenalt látták vendégül a Reebok Stadionban. Bár hamar vezetést szereztek, mégis 3-1-es vereséget szenvedtek hazai környezetben. Megson csapata azt tervezi, hogy most az Old Traffordon tör borsot a Vörös Ördögök orra alá.

    “Ez egy rendkívül fontos mérkőzés a számunkra, ugyanis mindenképpen győznünk kell” – folytatta Hargo. “Természetesen a Wanderersnek is hatalmas összecsapás lesz ez a mérkőzés, mivel közel van egymáshoz a két város. Emellett édesapám nagy Bolton szurkoló!”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: