• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hargreaves várja a Bolton elleni meccset  Szombat délután a Bolton Wanderers csapata látogat az Old Traffordra. A Manchester United United középpályása, Owen Hargreaves készen áll az újabb megmérettetésre.

  Élvezem a játékot és ez nagyszerű érzés” – mondta Hargreaves a United Review-nak. “Tudjuk, hogy ezek a mérkőzések komoly fizikai igénybevételt követelnek. A Bolton minden tőle telhetőt meg fog tenni, hogy megnehezítse a dolgunkat.”

  “A lehető leggyorsabban próbálják megszerezni a labdát. A partdobásoknak is fontos szerepet szánnak a játékukban. Próbálják ráderőltetni a játékukat, és hogyha nem sikerül időben felvenni velük a versenyt, akkor igen nehéz mérkőzés elé nézhetünk.”

  A Bolton csakúgy, mint a United egy győzelemmel rendelkezik. A múlt héten az Arsenalt látták vendégül a Reebok Stadionban. Bár hamar vezetést szereztek, mégis 3-1-es vereséget szenvedtek hazai környezetben. Megson csapata azt tervezi, hogy most az Old Traffordon tör borsot a Vörös Ördögök orra alá.

  “Ez egy rendkívül fontos mérkőzés a számunkra, ugyanis mindenképpen győznünk kell” – folytatta Hargo. “Természetesen a Wanderersnek is hatalmas összecsapás lesz ez a mérkőzés, mivel közel van egymáshoz a két város. Emellett édesapám nagy Bolton szurkoló!”

  Forrás: ManUtdFanatics.hu
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: