• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Owen szeretne végre bajnok lenni



    Michael Owen eddig egyetlen alkalommal sem nyerte meg a Premier League-et, úgy érzi, a Manchester Unitednél végre minden esélye megvan erre.

    Michael OwenA Vörös Ördögök jelenleg öt ponttal le vannak maradva a Chelsea mögött, de ha továbbra is olyan magabiztos győzelmeket aratnak, mint hétvégén az Everton ellen, minden esélyük megvan az előzésre.

    Owen 2002-ben, még a Liverpool játékosaként került a legközelebb a bajnoki cím megszerzéséhez, de csapata végül második lett az Arsenal mögött.

    A felemás karriert befutott támadó nyáron ingyen igazolt a Unitedhez. Nagyon reméli, hogy ott végre beteljesülhet régi álma.

    “Amikor először hallottam a Manchester United érdeklődéséről sokat gondolkodtam. Elképzeltem, milyen lenne új játékostársakkal, új edzőkkel megismerkedni” – kezdte Owen.

    “Nagyon vonzó volt számomra a gondolat, hogy Sir Alex Ferguson irányítása alatt dolgozhatok és hétről hétre az Old Trafford közönsége előtt léphetek pályára.”

    “Elsősorban azonban a siker reményében jöttem ide. A Manchester United egy remek klub, én pedig szeretnék végre egy bajnokcsapat tagja lenni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: