• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Owen szeretne végre bajnok lenni  Michael Owen eddig egyetlen alkalommal sem nyerte meg a Premier League-et, úgy érzi, a Manchester Unitednél végre minden esélye megvan erre.

  Michael OwenA Vörös Ördögök jelenleg öt ponttal le vannak maradva a Chelsea mögött, de ha továbbra is olyan magabiztos győzelmeket aratnak, mint hétvégén az Everton ellen, minden esélyük megvan az előzésre.

  Owen 2002-ben, még a Liverpool játékosaként került a legközelebb a bajnoki cím megszerzéséhez, de csapata végül második lett az Arsenal mögött.

  A felemás karriert befutott támadó nyáron ingyen igazolt a Unitedhez. Nagyon reméli, hogy ott végre beteljesülhet régi álma.

  “Amikor először hallottam a Manchester United érdeklődéséről sokat gondolkodtam. Elképzeltem, milyen lenne új játékostársakkal, új edzőkkel megismerkedni” – kezdte Owen.

  “Nagyon vonzó volt számomra a gondolat, hogy Sir Alex Ferguson irányítása alatt dolgozhatok és hétről hétre az Old Trafford közönsége előtt léphetek pályára.”

  “Elsősorban azonban a siker reményében jöttem ide. A Manchester United egy remek klub, én pedig szeretnék végre egy bajnokcsapat tagja lenni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: