• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Owen: “Visszakerülök a válogatottba!”



    Michael Owen úgy érzi, a Manchester United játékosaként hatalmas esélye lesz visszakerülni az angol válogatottba.

    Michael OwenMiután elhagyta a Liverpoolt, a remek képességekkel megáldott csatár karrierje rossz irányt vett, a Real Madridban és a Newcastle Unitedben is csak szenvedett.

    Folyamatos sérülései miatt nem tudott igazán jó formába lendülni, aminek az lett a vége, hogy már a válogatottnál sem számítanak rá, de úgy érzi, most minden a visszájára fordulhat.

    “Újra 21 évesnek érzem magam. Hamar megtaláltam a közös hangot a társakkal, már most látszik, hogy nagyon jól jártam ezzel az átigazolással” – mondta Owen.

    “Amikor aláírsz a Manchester Unitedhez, rengeteg dolog van, amit meg kell ismerned: az Old Trafford, a játékostársak, a középpályások, akik majd gólpasszokat adnak neked és még sok minden más.”

    “Aztán másnap felkelsz és eszedbe jut, hogy ezzel a csapattal akár a bajnokságot vagy a Bajnokok Ligáját is megnyerheted. Ez az egész nagyon izgalmas.”

    “Ami a válogatottat illeti, soha nem adtam fel a reményt, hogy egyszer visszakerülök. Tudom, hogy a szövetségi kapitány mindig rajtam tartja az egyik szemét.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: