• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Owen: “Visszakerülök a válogatottba!”  Michael Owen úgy érzi, a Manchester United játékosaként hatalmas esélye lesz visszakerülni az angol válogatottba.

  Michael OwenMiután elhagyta a Liverpoolt, a remek képességekkel megáldott csatár karrierje rossz irányt vett, a Real Madridban és a Newcastle Unitedben is csak szenvedett.

  Folyamatos sérülései miatt nem tudott igazán jó formába lendülni, aminek az lett a vége, hogy már a válogatottnál sem számítanak rá, de úgy érzi, most minden a visszájára fordulhat.

  “Újra 21 évesnek érzem magam. Hamar megtaláltam a közös hangot a társakkal, már most látszik, hogy nagyon jól jártam ezzel az átigazolással” – mondta Owen.

  “Amikor aláírsz a Manchester Unitedhez, rengeteg dolog van, amit meg kell ismerned: az Old Trafford, a játékostársak, a középpályások, akik majd gólpasszokat adnak neked és még sok minden más.”

  “Aztán másnap felkelsz és eszedbe jut, hogy ezzel a csapattal akár a bajnokságot vagy a Bajnokok Ligáját is megnyerheted. Ez az egész nagyon izgalmas.”

  “Ami a válogatottat illeti, soha nem adtam fel a reményt, hogy egyszer visszakerülök. Tudom, hogy a szövetségi kapitány mindig rajtam tartja az egyik szemét.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: