• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie: “Új hősök születnek”



    A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson biztos benne, hogy lesz olyan játékos, aki feledtetni tudja majd Cristiano Ronaldo távozását.

    Antonio Valencia és Sir Alex FergusonA United vasárnap m-ár az aranylabdás portugál nélkül kezdi meg az új szezont. Sokak szerint lehetetlen pótolni a világsztárt, aki a Real Madridhoz igazolt.

    Ferguson szerint azonban senki nem pótolhatatlan és biztos akad majd olyan játékos a csapaton belül, aki át tudja venni Ronaldo szerepét.

    “A legfontosabb, hogy az ember ne idegeskedjen túl sokat, ha egyik vagy másik játékos távozik” – mondta a skót stratéga.

    “Ez a csapat mindig megtalálja a megoldást a gondjaira, vagy saját nevelésű játékosokat alkalmazunk vagy jól igazolunk. 2003-ban kis híján megszereztük Ronaldinhót, majd néhány hónap múlva leigazoltuk Ronaldót.”

    “Korábban is volt ilyen, például amikor úgy tűnt, hogy Paul Gascoigne a miénk lesz, aztán végül Paul Ince és Roy Keane érkezett az Old Traffordra. Vagy akár azt a példát is felhozhatnám amikor David Hirst és Alan Shearer iránt érdeklődtünk, aztán szerződtetük Eric Cantonát.”

    “Most is olyan játékost keresünk, akivel előrébb léphetnénk, de ezúttal házon belül. Természetesen hiányozni fog Roandlo, hiszen ő mindig képes volt veszélyt teremteni az ellenfél kapuja előtt.”

    “Azt sem szabad azonban elfelejteni, hogy egy jó csapat volt körülötte. Minden attól függ, hogy milyen társak veszik körül az adott játékost. Nem fogjuk elfelejteni, amit Cristiano tett a csapatért, de vannak olyan futballistáink, akik képesek lesznek ugyanilyen telejsítményre.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: