• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie: Vége a Ronaldo-ügynek



    Sir Alex Ferguson véget vetett a Cristiano Ronaldo körül kialakult pletykáknak miután kijelentette, hogy Ronaldo a következő idényben is az Old Traffordon fog játszani.

    A 23 éves portugál szélső jövőjéről szinte nap mint nap írnak valamit az újságok. A Bajnokok Ligája döntője óta szinte minden orgánum a játékos jövőjével foglakozik, aki azonban ezidáig nem volt hajlandó a média elé állni és kijelenteni, hogy hol is képzeli el jövőjét.

    Szinte minden nap változott a szélső helyzete. Volt amikor biztosra vették, hogy távozik eddigi sikeri helyszínéről, volt amikor pedig a maradásáról cikkeztek.

    Sir Alex Ferguson ma tiszta vizet önött a pohárba és kijelentette, hogy a szélső marad Manchesterben.

    “Ez az ügy le van zárva. Ő a Manchester United játékosa, s ezzel lezárult a dolog. Továbbra is nálunk fog játszani, higgyenek nekem.” -mondta a skót mester a Sky Sports News-nak.

    Ferguson azt is kijelentette, hogy továbbra sem került közelebb Carlos Quieroz pótlásának megoldásához. Ferguson azt mondta, hogy nem fogják elsietni a dolgot, azonban szeptemberre már szeretné kinevezni új aszisztensét.

    “Még nem történt előrehaladás ez ügyben. Nehéz egy jó szakembert pótolni. Szeptember végére remélhetőleg meglesz az aszisztensem. Jó szakemberek dolgoznak körülöttem, úgyhogy nem aggódom ez ügyben.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: