• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ronaldo a vártnál hamarabb visszatérhet  Cristiano Ronaldo úgy hiszi, reális esély van arra, hogy már szeptember vége előtt visszatérjen és Sir Alex Ferguson rendelkezésére álljon.

  A portugál szélső a nyár folyamán bokaoperáción esett át és az előrejelzések arra utaltak, hogy a Vörös Ördögöknek októberig nélkülözniük kell Ronaldót.

  A 23 éves játékos rehabilitációja azonban olyan jó ütemben halad, hogy akár már szeptember 27-én újra riogathatja az ellenfél védelmét, amikor a Manchester United a Bolton Wanderers együttesével találkozik a Premier League-ben.

  “Jól érzem magam” – mondta Cristiano a News of the Worldnek. “Nagyon jól vagyok, és a felépülésem sem várat már sokat magára. Boldog vagyok, hogy jól alakulnak a dolgok és remélem, hogy szeptember végén ismét játszhatok a Unitedben – ez egy reális célnak tűnik.”

  “Frusztráló volt lecsúszni a Premier League rajtjáról, de elégedett vagyok a rehabilitációmmal és remélhetőleg hamarosan teljesen egészséges leszek.”

  Ronaldo a tavalyi szezonban hihetetlen teljesítményt nyújtott, összesen 42 gólt szerzett és emellett megnyerte az angol bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is. Rengeteg egyéni elismerést is begyűjtött, de Cristiano továbbra sem ül a babérjain, eltökélt szándéka, hogy javítson a játékán.

  “Tavaly mindenkinek jó szezonja volt a Unitednél, tehát nehéz lesz újra elérni a csúcsot, de meg fogjuk próbálni. A csapatnál mindig a javulás a cél és ez nálam sincs másképp. Minden szezonban jobb akarok lenni. Tudom, hogy nehéz feladat lesz annyi gólt rúgnom mint legutóbb, de rajta leszek az ügyön.”

  “Amikor elérem a megfelelő erőnléti szintet, akkor remélem megmutathatom, hogy jobb játékos vagyok mint egy szezonnal ezelőtt.”

  Forrás: ManUtdFanatics.hu
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: