• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Villanueva maradni szeretne  Carlos Villanueva elárulta, szeretne még hosszú ideig a Blackburn Rovers játékosa maradni, mivel úgy érzi, sokat tanulhat még Angliában.

  Carlos VillanuevaA 23 éves játékos az Audax Italianótól szerepel kölcsönben a Roversnél. A szezon végén jár le a kölcsönszerződése az Ewood Parkban, a vezetőknek addig kell eldönteniük, hogy szeretnék-e hosszabb időre is megtartani őt.

  Eleinta úgy tűnt, Villanueva képtelen felvenni a Premier League ritmusát, most mégis azt mondja, maradni szeretne.

  “Szeretnék maradni, mivel mindennap tanulok valami újat. Az angol bajnokság teljesen más, mint a chilei. Sokkal keményebb és gyorsabb a játék, így idő kell a beilleszkedéshez, de biztos vagyok benne, hogy jövőre sokkal jobb leszek” – mondta a középpályás.

  “Amikor megérkeztem Blackburnbe, bárányhimlőm volt, így három hétig nem edzhettem. Mostanra minden sokkal jobb lett.”

  “A Premier League a világ egyik legjobb bajnoksága, így nagyon boldog vagyok, hogy itt játszhatok. Szeretnék több lehetőséget kapni, de jól érzem magam a csapatnál.”

  “Igazából még nem tudom, hogy mit tartogat a jövő, de nem aggódom miatta. Most csak a hátralévő meccsek érdekelnek, ha pályára küldenek, mindent meg fogok tenni, hogy segítsem a csapatot.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: