• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Továbbjutottak a Vörös Ördögök  A Manchester United – talán már az Arsenal elleni meccsre készülve – viszonylag tartalékos csapattal 1-0-ra verte az AS Romát a BL-ben.

  utdromagoal.jpgA manchesteriek kezdőjéből olyan nevek hiányoztak, mint Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney vagy Paul Scholes, mégis remekül kezdték a találkozót és egyre-másra alakították ki a helyzeteket, de vagy hiba csúszott az utolsó mozdulatba vagy Doni védett nagyot.

   

  A 30. perc tajékán aztán Wes Brown – talán szabelytalanul, talán nem – szerelte Mancinit a tizenhatoson belül és a játékvezető büntetőt adott. Hatalmas lehetőség adódott így a Roma előtt, de Daniele De Rossi a kapu fölé lőtt.

   

  A tizenegyestől látszólag kissé megzavarodott a United hiszen innentől kezdve a Farkasok támadtak többet, de helyzeteik kimaradtak.

   

  A 70. percben végleg eldőlt a továbbjutás, amikor Carlos Tévez egy beadás után mintaszerűen előre vetődve a kapuba csúsztatta a labdát.

   

  A Vörös Ördögök így 3-0-ás összesítéssel jutottak az elődöntőbe, ahol a Schalkét legyőző Barcelonával csapnak majd össze.

  Forrás: goal.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: