• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A WHU tárgyal Gudjohnsennel  A West Ham United vezetősége tárgyalásokat folytat a Barcelonával az izlandi válogatott Eidur Gudjohnsen megszerzéséről.

  Eidur GudjohnsenA Kalapácsosok menedzsere, Gianfranco Zola szeretne legalább egy csatárt igazolni az átigazolási időszak végéig. Eddig Gudjohnsen neve merült fel a legtöbbször a csapattal kapcsolatban, de kontkért lépésekről nem írtak a lapok.

  A 43 éves szakember most azonban elárulta, hogy tárgyal a támadóval, akivel a Chelsea-ben annak idején együtt játszottak.

  Bár az izlandinak nincs állandó helye a Barcában, nem biztos, hogy könnyű lesz egy olyan klubhoz csábítani, amely nem szerepel rendszeresen a BL-ben.

  “Jelenleg a Barcelona játékosa és évről évre ott lehet a Bajnokok Ligájában. Igaz, hogy nem állandó kezdő, de akkor is részese lehet a sikereknek” – mondta az olasz mester.

  “Megértem, ha komolyan gondolkodnia kell azon, hogy a West Hamhez jöjjön-e, hiszen jóval kisebb csapat vagyunk, mint a Barca.”

  “Jó csapat vagyunk egy szép jövő lehetőségével, de lehet, hogy ő ezt nem látja. Majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: