• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A WHU tárgyal Gudjohnsennel



    A West Ham United vezetősége tárgyalásokat folytat a Barcelonával az izlandi válogatott Eidur Gudjohnsen megszerzéséről.

    Eidur GudjohnsenA Kalapácsosok menedzsere, Gianfranco Zola szeretne legalább egy csatárt igazolni az átigazolási időszak végéig. Eddig Gudjohnsen neve merült fel a legtöbbször a csapattal kapcsolatban, de kontkért lépésekről nem írtak a lapok.

    A 43 éves szakember most azonban elárulta, hogy tárgyal a támadóval, akivel a Chelsea-ben annak idején együtt játszottak.

    Bár az izlandinak nincs állandó helye a Barcában, nem biztos, hogy könnyű lesz egy olyan klubhoz csábítani, amely nem szerepel rendszeresen a BL-ben.

    “Jelenleg a Barcelona játékosa és évről évre ott lehet a Bajnokok Ligájában. Igaz, hogy nem állandó kezdő, de akkor is részese lehet a sikereknek” – mondta az olasz mester.

    “Megértem, ha komolyan gondolkodnia kell azon, hogy a West Hamhez jöjjön-e, hiszen jóval kisebb csapat vagyunk, mint a Barca.”

    “Jó csapat vagyunk egy szép jövő lehetőségével, de lehet, hogy ő ezt nem látja. Majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: