• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger: “Nem lehet leírni minket”  Arsene Wenger szerint az Arsenal csattanós választ adott az őket gyengének tartó kritikusoknak az Everton elleni 6-1-es győzelemmel.

  Gólöröm Fabregas második találata utánAz Ágyúsok Liverpoolban ütötték ki a Stolverkosokat. Denílson szerezte meg a vezetést, majd az új szerzemény, Thomas Vermaelen is beköszönt. William Gallas fejes gólját és Fabregas-dupla követte, végül pedig a csereként beállt Eduardo is eredményes volt. A kék mezesek szépítő gólját Louis Saha szerezte.

  Az Everton utoljára 1958-ban szenvedett ilyen súlyos vereséget hazai pályán. Az eredmény magát Wngert is meglepte.

  “Nem gondoltam volna, hogy ekkora győzelmet fogunk aratni a Goodison Parkban. Az Everton nem tudott akkora ellenállást kifejteni, amivel általában szembe kell néznünk. Talán a válogatott meccsek miatt nem tudtak kellőképpen felkészülni” – mondta a francia mester.

  “A játékosaim nagyszerűen megértették egymást a pályán, remek volt a csapatszellem, ennek köszönhető, hogy nyertünk.”

  “Két klasszis játékos hagyott el minket a Manchester City kedvéért, de akik nálunk maradtak bebizonyították, hogy ők is elég jók.”

  “Sokan leírtak minket, de nem az a fontos, hogy ki mit mond, hanem, hogy mit mutatunk a pályán. Hirtelen esélytelenekből favoritokká váltunk.”

  “A bajnokság kezdete előtt sokszor hallottuk, hogy nincs meg a keretünk a bajnoki cím megszerzéséhez. Szeretnénk bebizonyítani, hogy a kritikusainknak nem volt igazuk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: