• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Zsirkov tagad  Juri Zsirkov szívesen játszana a Chelsea-nél, de elmondta, egyáltalán nem igazak azok a hírek, melyek szerint megegyezett a londoniakkal.

  Juri ZsirkovNéhány hete a sportsajtó kész tényként kezelte, hogy a CSZKA Moszkva szélsője hamarosan a Stamford Bridge-re költözik.

  A 25 éves játékos azonban elmondta, nem tud róla, hogy bármiféle egyezség köttetett volna jelenlegi klubja és a Chelsea között, ráadásul szerinte a kék mezesek nem is tettek hivatalos lépéseket a megszerzéséért.

  “Én is csak annyit tudok az egészről, mint bárki más” – mondta Zsirkov, aki jelenleg az orosz válogatottal készül a Finnország elleni vb-selejtezőre.

  “Az újságból és a rádióból értesültem róla, hogy a Chelsea állítólag karnyújtásnyira van a leigazolásomtól. Ez nem igaz, ugyanis még ajánlatot sem tettek értem.”

  “A világ egyik legjobb klubjáról beszélünk, mely rendszeresen szerepel a Bajnokok Ligájában, így minden esély megvan rá, hogy igent mondanék egy valós ajánlat esetén.”

  “Először azonban mérlegelnék. Annak nem lenne semmi értelme, ha oda mennék, aztán csak a kispadon ücsörögnék. Akkor sem veszítek semmit, ha a CSZKA-nál maradok, hiszen ez a csapat is a BL-ben fog indulni ősszel.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: