• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Perre készül a City?



    Úgy tűnik, a Manchester City peres úton bizonyítaná be, hogy nem fenyegette meg a Tottenham Hotspurt Craig Bellamy leigazolásával kapcsolatban 2009-ben.

    A két csapat ma este csap össze a Premier League-ben, az eredménynek nagyon fontos szerepe lesz abban, hogy jövőre melyik csapat indulhat a Bajnokok Ligájában.

    Ha a Spurs győz, négy pontos előnyre tesz szert az utolsó forduló előtt, ezzel bebiztosítva negyedik helyet, City-győzelem vagy döntetlen esetén azonban továbbra is nyílt maradna a csata.

    Nemcsak a nagy tét miatt lesz azonban parázs a hangulat a két klub között, a fehér mezesek mestere, Harry Redknapp nemrég ugyanis komolyan megvádolta a manchesterieket.

    Azt állítja, a világoskék mezesek 2009 januárjában megfenyegették csapatát, hogy meggátolják őket Wilson Palacios leigazolásában, ha nem mondanak le az akkor még a West Ham Unitedben futballozó Bellamy megszerzéséről a javukra.

    A City nem kívánta kommentálni Redknapp szavait, de mozgósította ügyvédeit, hogy vizsgálják ki az ügyet és ha szükséges, vigyék bíróság elé.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: