• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Perre készül a City?  Úgy tűnik, a Manchester City peres úton bizonyítaná be, hogy nem fenyegette meg a Tottenham Hotspurt Craig Bellamy leigazolásával kapcsolatban 2009-ben.

  A két csapat ma este csap össze a Premier League-ben, az eredménynek nagyon fontos szerepe lesz abban, hogy jövőre melyik csapat indulhat a Bajnokok Ligájában.

  Ha a Spurs győz, négy pontos előnyre tesz szert az utolsó forduló előtt, ezzel bebiztosítva negyedik helyet, City-győzelem vagy döntetlen esetén azonban továbbra is nyílt maradna a csata.

  Nemcsak a nagy tét miatt lesz azonban parázs a hangulat a két klub között, a fehér mezesek mestere, Harry Redknapp nemrég ugyanis komolyan megvádolta a manchesterieket.

  Azt állítja, a világoskék mezesek 2009 januárjában megfenyegették csapatát, hogy meggátolják őket Wilson Palacios leigazolásában, ha nem mondanak le az akkor még a West Ham Unitedben futballozó Bellamy megszerzéséről a javukra.

  A City nem kívánta kommentálni Redknapp szavait, de mozgósította ügyvédeit, hogy vizsgálják ki az ügyet és ha szükséges, vigyék bíróság elé.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: