• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Redknappnek nem tesz ajánlatot Pennantért



    A Portsmouth menedzsere, Harry Redknapp cáfolta azokat a híreket, melyek szerint januárban megpróbálja majd leigazolni Jermaine Pennantet a Liverpooltól.

    A korábbi Birmingham City-játékos 2006-ban 6,7 millió font ellenében igazolt a Poolhoz, de nem sikerült állandó helyet szereznie magának a kezdőben, mostanra pedig teljesen mellőzötté vált.

    Pennant hétvégén, az Everton ellen megnyert liverpooli derbin csereként lehetőséget kapott, de kezdőként csak a Crewe Alexandra elleni Ligakupa-meccsen számítottak rá.

    A kevés lehetőség miatt több csapattal, köztük a Portsmouth-szal is szóbahozták a 25 éves játékost. Redknapp azonban nem tervezi, hogy leigazolja a szélsőt.

    “Szeretem Pennantet, ő egy jó játékos, remek beadásokra képes és vitathatatlanul tehetséges.” – mondta a mester.

    “Azt azonban nem mondhatnám, hogy gondoltam a leigazolására, hogy őszinte legyek, egyelőre egyetlen játékos megszerzése sem fordult meg a fejemben.”

    “Az átigazolási időszak csak most ért véget, a következő pedig csak januárbgan kezdődik, így nem érdemes még az átigazolásokkal foglalkozni.”

    “Elégedett vagyok a mostani kerettel, a játékosokkal, aki kkörülöttem vannak. Majd az idő előrehaladtával kiderül, hogy szükségünk van-e még valakire.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: