• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknappnek nem tesz ajánlatot Pennantért  A Portsmouth menedzsere, Harry Redknapp cáfolta azokat a híreket, melyek szerint januárban megpróbálja majd leigazolni Jermaine Pennantet a Liverpooltól.

  A korábbi Birmingham City-játékos 2006-ban 6,7 millió font ellenében igazolt a Poolhoz, de nem sikerült állandó helyet szereznie magának a kezdőben, mostanra pedig teljesen mellőzötté vált.

  Pennant hétvégén, az Everton ellen megnyert liverpooli derbin csereként lehetőséget kapott, de kezdőként csak a Crewe Alexandra elleni Ligakupa-meccsen számítottak rá.

  A kevés lehetőség miatt több csapattal, köztük a Portsmouth-szal is szóbahozták a 25 éves játékost. Redknapp azonban nem tervezi, hogy leigazolja a szélsőt.

  “Szeretem Pennantet, ő egy jó játékos, remek beadásokra képes és vitathatatlanul tehetséges.” – mondta a mester.

  “Azt azonban nem mondhatnám, hogy gondoltam a leigazolására, hogy őszinte legyek, egyelőre egyetlen játékos megszerzése sem fordult meg a fejemben.”

  “Az átigazolási időszak csak most ért véget, a következő pedig csak januárbgan kezdődik, így nem érdemes még az átigazolásokkal foglalkozni.”

  “Elégedett vagyok a mostani kerettel, a játékosokkal, aki kkörülöttem vannak. Majd az idő előrehaladtával kiderül, hogy szükségünk van-e még valakire.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: