• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Dawsonra fontos szerep vár  Fabio Capello biztosította a Rio Ferdinand helyett beugró Michael Dawsont, hogy fontos szerep vár rá a világbajnokságon.

  Ferdinand tegnap egy edzésen szenvedett térdsérülést, ami miatt nem tudja vállalni a játékot a jövő pénteken kezdődő tornán.

  A Tottenham Hotspur bekkje, Dawson került a helyére, aki azóta már meg is érkezett Dél-Afrikába és be is kapcsolódott az angol válogatott edzésmunkájába.

  A Spurs mestere, Harry Redknapp azzal vádolta Capellót, hogy csak azért hívta néhány hete Dawsont és Scott Parkert a 30 fős keretbe, hogy meglegyen a létszám, de a továbbiakban egyáltalán nem számít a játékukra. Az olasz mester szerint azonban nem ért egyet ezzel.

  “Én nem hallotta, hogy Redknapp ezt mondta volna, de számomra mind a 30 játékos nagyon fontos volt, akiket elvittem edzőtáborozni Ausztriába” – kezdte a Háromoroszlánosok mestere.

  “Nem számít, mit mondanak más menedzserek a választásomról, én minden egyes játékost azért hívtam be, mert tudtam, mire képesek és kíváncsi voltam rájuk. Dawsonnak is fontos szerepet szánok, mindannyian örülünk, hogy itt van.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: