• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Dawsonra fontos szerep vár



    Fabio Capello biztosította a Rio Ferdinand helyett beugró Michael Dawsont, hogy fontos szerep vár rá a világbajnokságon.

    Ferdinand tegnap egy edzésen szenvedett térdsérülést, ami miatt nem tudja vállalni a játékot a jövő pénteken kezdődő tornán.

    A Tottenham Hotspur bekkje, Dawson került a helyére, aki azóta már meg is érkezett Dél-Afrikába és be is kapcsolódott az angol válogatott edzésmunkájába.

    A Spurs mestere, Harry Redknapp azzal vádolta Capellót, hogy csak azért hívta néhány hete Dawsont és Scott Parkert a 30 fős keretbe, hogy meglegyen a létszám, de a továbbiakban egyáltalán nem számít a játékukra. Az olasz mester szerint azonban nem ért egyet ezzel.

    “Én nem hallotta, hogy Redknapp ezt mondta volna, de számomra mind a 30 játékos nagyon fontos volt, akiket elvittem edzőtáborozni Ausztriába” – kezdte a Háromoroszlánosok mestere.

    “Nem számít, mit mondanak más menedzserek a választásomról, én minden egyes játékost azért hívtam be, mert tudtam, mire képesek és kíváncsi voltam rájuk. Dawsonnak is fontos szerepet szánok, mindannyian örülünk, hogy itt van.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: