• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie: “Ronaldót nem lehet felrúgni!”



    A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint Cristiano Ronaldót harcossága miatt nem tudják harcképtelenné tenni az ellenfelek.

    crisron.jpgA tavalyi, Roma elleni 7-1-es meccs után a portugál zseni vált az első számú ellenséggé az olaszok szemében cselei, megmozdulásai és nyilatozatai miatt. Ezek után sem ő lesz a rómaiak kedvence, hiszen múlt héten ő szerezte a United vezető gólját a Stadio Olimpicóban.

     

    A manchesteri visszavágó valószínűleg paprikás hangulatú lesz, hiszen a Giallorossi néhány játékosa szeretne bosszút állni Ronaldón, mivel szerintük a szélső megpróbálta őket megalázni.

     

    Ferguson azonban figyelmeztete a fővárosiakat, hogy nem fogják tudni harcképtelenné tenni a remek formában lévő játékost.

     

    “Cristiano azt üzeni a játékával, hogy nem fél megszerezni a labdát és átvinni azt néhány ellenfél között.” mondta Fergie.

     

    “Ez sugárzik a játékából, mindegy milyen stílusban. Ezekben a napokban egyre inkább ez a fontos. Az emberek ezért fizetnek. Talán ezzel néhány ellenfelet magára haragít.”

     

    “Ronaldo egy győztes típus. Őt nem lehet lerúgni, mindig fel fog állni és tovább fog játszani, ezért nem fogom félteni a Roma elleni visszavágón sem.”


    Forrás: http://goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: