• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fergie: “Ronaldót nem lehet felrúgni!”  A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint Cristiano Ronaldót harcossága miatt nem tudják harcképtelenné tenni az ellenfelek.

  crisron.jpgA tavalyi, Roma elleni 7-1-es meccs után a portugál zseni vált az első számú ellenséggé az olaszok szemében cselei, megmozdulásai és nyilatozatai miatt. Ezek után sem ő lesz a rómaiak kedvence, hiszen múlt héten ő szerezte a United vezető gólját a Stadio Olimpicóban.

   

  A manchesteri visszavágó valószínűleg paprikás hangulatú lesz, hiszen a Giallorossi néhány játékosa szeretne bosszút állni Ronaldón, mivel szerintük a szélső megpróbálta őket megalázni.

   

  Ferguson azonban figyelmeztete a fővárosiakat, hogy nem fogják tudni harcképtelenné tenni a remek formában lévő játékost.

   

  “Cristiano azt üzeni a játékával, hogy nem fél megszerezni a labdát és átvinni azt néhány ellenfél között.” mondta Fergie.

   

  “Ez sugárzik a játékából, mindegy milyen stílusban. Ezekben a napokban egyre inkább ez a fontos. Az emberek ezért fizetnek. Talán ezzel néhány ellenfelet magára haragít.”

   

  “Ronaldo egy győztes típus. Őt nem lehet lerúgni, mindig fel fog állni és tovább fog játszani, ezért nem fogom félteni a Roma elleni visszavágón sem.”


  Forrás: http://goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: