• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Terry támogatást kér a szurkolóktól



    A Chelsea hátvédje, John Terry szerint a szurkolóknak az angol válogatott mellé kellene állnia a Wembley-ben, ahelyett, hogy kritizálnák a játékosokat.

    John TerryA Háromoroszlánosok utoljára tavaly ősszel, Kazahsztán ellen léptek pályára a Wembley-ben. A magabiztosan megnyert meccsen Ashley Cole nagyot hibázott és gólpasszt adott az egyik kazah játékosnak, amire hosszas füttykoncerttel reagáltak a hazai szurkolók.

    Terry szerint a drukkereknek inkább támogatniuk kéne a játékosokat, mivel ezzel is sokat segíthetnénk a csapatnak a 2010-es vb-re való kijutásban.

    “Ashley valóban nagyot hibázott az utolsó, Wembley-ben játszott meccsünkön és gólt is kaptunk. Emiatt sok kritikát kapott, mert a legtöbbet arra sámítottak, hogy hét- vagy nyolcgólos sikert aratunk.” – mondta a védő.

    “Ashley elég jó és tapasztalt játékos ahhoz, hogy túltegye magát ezen, de a szurkolóknak is újra mögé kell állniuk, mert rengeteget segítet már a válogatottnak.”

    “A szurkolóknak minden egyes játékost támogatniuk kell, főleg ha hibázik, mert mindenkinek ilyenkor van a legnagyobb szüksége a bátorításra.”

    “A csapattársak és a szurkolók azok, akik visszaadhatják az önbizalmad. Egyelőre szerencsére minden a lehető legjobban alakul a számunkra. Ahhoz, hogy ez így maradjon szükség van a szurkolókra is.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: