• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Perth Glory érdeklődik Owen iránt!  Michael Owen lehet, hogy Ausztráliában folytatja, miután a Perth Glory felkereste a játékos ügynökét, és egy váltásról érdeklődött.

  A 33 éves egykori válogatott 1 évre kötelezte el magát a Stokenál, szeptemberben, miután nyáron elhagyta a Manchester Unitedot.
  Owen viszont még nem mutatkozhatott be új csapatánál, amit egy esetleges sérülés, vagy a többi játékos jó formája akadályozott meg.
  A Perth Glory szóvívője kifejtette, hogy Owen az A-League-beli klubhoz közeledik-ahhoz a csapathoz, amely David Beckhamet akarta megszerezni-de semmilyen fajta mozgás nem valósult meg egyenlőre.
  ” Michael Owen ügynöke arról kérdezte a játékost, hogy akar e az A-League-ben játszani”, mondta a szóvívő a West Australian újságnak.
  “A Perth Gloryt érdekelné a váltás, viszont meg kell először tudjuk azt, hogy Michael mit is akar.
  ” Amíg ezt nem tudjuk, nem kezdünk neki semmilyen egyezkedésnek.”
  Owen válogatottbeli csapattársa Emile Heskey is Ausztráliába igazolt a szezon elején, miután egy évre írt alá a Newcastle Jets-sel.
  Heskey, 7 gólnál tart 14 meccs után, mellé érkezett még a legendás Juventus csatár, Alessandro Del Piero is, aki 2 évre írt alá a Sydney FC-hez.
  Az ausztrál szövetség azt állította, hogy novemberben ügynökök keresték meg, akik Beckham rövid távú igazolásáról érdeklődtek.
  Ezeket viszont Beckham nagyon hamar elutasította, annak ellenére, hogy az egykori angol válogatott 5 éves szerződése lejárt a Los Angeles Galaxynél, és most új klubot keres.
  A Perth Glory, aki tavaly elvesztette a tavalyi bajnoki döntőt, egy nemzetközileg ismert játékost akar a keretébe-olyat, aki nem tartozik az A-League fizetési sapkája alá-miután a St Mirren volt csatára Billy Mehmet eligazolt tőlük a thaiföldi Bangkok Glassba.

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: