• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Heskey: A vörösök James Rodriguezt kellene leigazolják Suarez helyére!  Kolumbia VB sztárja, James Rodriguez lenne az ideális helyettese Luis Suareznek, állítja Emile Heskey.FBL-WC-2014-COL-TRAINING
  A Liverpool és a Barca 75 millió font körüli összegben egyeztek meg, viszont a támadó még 4 hónapig nem játszhat Giorgio Chiellini megharapása után.
  Heskey szerint egykori csapata James Rodriguezt kellene leigazolja, bár a Real Madrid is érdeklődik a 23 évet vasárnap betöltő játékos iránt.
  “Alexis Sanchez és James Rodriguez is csillogtak a VB ideje alatt. James csak 23, így még nagyon sok ideje van.James lehetne az első számú játékos a Poolnál, hogyha megszerezné őt a csapat,”mondta Heskey a Sony web chatnek.
  A Liverpool Divock Origit akarja, aki az Oroszország elleni 1-0-ás győzelem alkalmával a belgák 3 pontját érő gólját lőtte, így ő lett a legfiatalabb gólszerző.
  Ezt mondta Heskey: “Nagyon elégedett voltam vele a VB ideje alatt. Nem félt a lehetőségtől, és nagyon pontos befejező volt, kora ellenére is.
  Heskey, aki 150 meccset játszott a Poolban, miután 11 millió fontért érkezett a Leicester Citytől, szerint a Liverpoolnak nem sok választása volt a PL gólkirályának megtartásában: “A Liverpool el kellett adja őt. Nem támogathatsz valakit, aki ilyen fegyelmezetlen. Eljutsz arra a pontra, amikor már mosod kezeidet. Jó pénzt kap viszont a csapat a Barcelonatól.”
  Heskey szerint az uruguayinak segítségre van szüksége harmadik harapási esete után:”Fura ez egy olyan játékostól, akit korábban már büntettek ilyenért. Egyértelműen vannak problémái, és ezekben segítségre van szükségre,”mondta Heskey.

  Forrás:www.fan.football.sony.net
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: