• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Zaha kölcsönbe menne a Newcastlebe, ha továbbra sem játszik!  A fiatal szélső nem szerepelt még a csapatban a Szuperkupa óta, és szívesen menne kölcsönbe is, ha a csapat is engedi.Zaha
  A MU szélsője Wilfried Zaha szerint a Newcastle ideális lenne számára, hogy kölcsönbe odamenjen, ha a Unitednál továbbra se kap lehetőséget.
  Zaha nem játszott az augusztusi, Wigan elleni Szuperkupa győzelem óta.
  A Newcaste, a Swansea City, a WBA, a Stoke és egykori klubja, a Crystal Palace is érdeklődött iránta, és szívesen kölcsönvennék őt a szezon 2.felére.
  Zaha és ügynöke viszont a Newcastlet választanák, de csak abban az esetben, ha erre januárban David Moyes is rábólintana.
  A United kizárta annak lehetőséget, hogy egy osztállyal lejjebb, a Championshipbe adja kölcsön Zahat, sürgősségi kölcsönbe.
  A szélsőt a MU tavaly januárban vette a Crystal Palacetól 17 millió fontért, aztán kölcsönadta a csapatnak, amellyel feljutást ünnepelhetett.
  Nem tudott viszont még az első csapatba kerülni az Old Traffordon, mivel Moyes inkább a már bizonyított játékosoknak ad lehetőséget eddig meglehetősen nehezen induló regnálása alatt.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Egyéb kupák, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: