• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Zaha a vizsgálatok után aláírt!  Wilfried Zaha átment az orvosi vizsgálaton a Manchester Unitednál, és a Sky Sports értesülései szerint 5 és fél évre írt alá.

  A 20 éves csatár kölcsönben visszakerül egykori csapatához, a feljutásért harcoló Crystal Palacehoz, mielőtt a MU-hoz kerülne júliusban.
  Zaha a Crystal Palace akadémiáján nevelkedett, és 15 gólt szerzett 124 meccsen, mióta a sasoknál bemutatkozott 2010 márciusában a Cardiff ellen.
  Jóképességű,gyors csatár, aki játszhat csatárt vagy szélsőt is. A válogatottban az elmúlt novemberben mutatkozott be, csereként Svédország ellen.
  A United 10 millió font körül fizethetett, de ez 15re is emelkedhet, ha különböző feltételek teljesülnek.
  A MU vezetőedzője, Sir Alex Ferguson ezt mondta:” Fiatal játékosokat szeretünk igazolni, akik nagy potenciállal rendelkeznek. A játékosok fejlődnek is nálunk, mint ahogy ez már számos esetben bebizonyosodott.
  “Reméljük, hogy a fiú kedvelni fogja az ittlétet, akkor is, ha csak a nyáron jön.”
  Zaha ezt mondta:”Nagyon boldog vagyok, hogy a Manchester Unitedhoz csatlakozhatok, így vetvén véget a spekulációknak.
  “Meg akarom köszönni a Crystal Palace tulajdonosainak, hogy megengedték az eligazolást. A következő 5 hónapban viszont a figyelmem csak a Crystal Palacera fog irányulni.
  “10 éve vagyok a Palacenál, és mindig is szeretni fogom a klubot, és segíteni akarom őket, hogy visszajussanak a Premier Leaguebe, főleg a szurkolók miatt, akik mindig jók voltak hozzám.
  A Crystal Palace alelnöke hozzátette:” Ez egy jó üzlet a klub és a játékos számára is. Meg akarjuk köszönni Wilfnek azt, amit a csapatért tett, és minden jót kívánunk neki, amikor a nyáron a Manchester Unitedhoz csatlakozik.
  “Fontos volt Wilf és a mi számunkra is, hogy a Palacenál maradhat ebben a szezonban, hogy segítse a csapatot abban, hogy visszajusunk a PL-be.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: