• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wilshere:A verseny mindent kihoz belőlem!  Az angol válogatott megdicsérte az ágyúsok erős és mély keretét, amely szerinte elengedhetetlen ahhoz, hogy a csapat több fronton is helyt álljanak.Jack Wilshere
  A 21 éves játékos a kezdőcsapat tagja volt karrierje elején, annak ellenére, hogy Alex Song és Cesc Fabregas is ott voltak még. Szerinte most viszont elég erős és mély ahhoz a csapat kerete, hogy mindenütt helyt tudjanak állni.
  “Amikor a csapatba kerültem, a helyzet hasonló volt,”mondta az Evening Standardban.
  “Olyanok voltak itt, mint Cesc Fabregas, Alex Song és Abou Diaby, és kihozták úgy belőlem, mint mindenkiből a maximumot.
  “Itt van most Santi Cazorla, aki sérülésből jön vissza. Viszont ha mindenki fitt marad, akkor mind a 4 fronton helyt állhatunk.
  “Az elmúlt évben nem volt nagy a pozícióharc, így most nagyon elégedett vagyok, hogy van.”
  Wilshere tagadta azon híreket, hogy amiatt maradt a padon, mert még sérült volt a Napoli ellen megnyert meccsen, viszont hozzátette azt, hogy Tomas Rosicky felépülése bővítette Wenger lehetőségeit.
  “Miért voltam a padon? Ez csak a csapatfelállás miatt volt, és nagyszerűen érzem magam.
  “Tomas Rosicky sérülésből tért vissza, és játszania kellett. Sok meccset játszottam a közelmúltban, bár most is örültem, hogy a végén segíthettem a csapatot.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: