• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Barcának valóban szüksége van Fabregasra?



    A Chelsea támadója, Fernando Torres szerint Cesc Fabregas megállná a helyét a Barcelonában is, de nem biztos benne, hogy a katalánoknak valóban szükségük van a világbajnok középpályásra.

    Már évek óta húzódik a sportsajtóban csak Fabregas-sagaként emlegetett ügy, azaz, hogy a Barca szeretné visszacsábítani az Arsenaltól egykori ifijátékosát, Cesc Fabregast. Rengetegen elmondták már a véleményüket a dologról, most a középpályás spanyol válogatottbeli csapattársa, Fernando Torres is megszólalt.

    “Nem tudom, hogy a Barcának valóban szüksége van-e egy olyan játékosra, mint Cesc. Ezt Pep Guardiolának kell eldöntenie, hogy őszinte legyek, én már nem követem annyira a La Ligát. Nem könnyű egy olyan csapatot tovább fejleszteni, mint a Barcelona” – mondta a korábbi Liverpool-játékos.

    “Ennek ellenére Cesc biztosan jó igazolás lenne, ráadásul rengeteg szállal kötődik a Barcelonához. Eleinte valószínűleg nem kapna akkora tiszteletet Spanyolországban, mint itt Angliában, hiszen ott még soha nem játszott.”

    “Összességében biztos vagyok benne, hogy remekül megállná a helyét a Barcában, de nem biztos, hogy a klubnak tényleg szüksége van rá.”

    Az ügy jelenlegi állása szerint az Ágyúsok 50 millió euróért elengednék a 23 éves játékost, de ekkora összeget nem hajlandóak kifizetni érte a katalánok.

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: