• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferguson: A Barca sem verhetetlen  Sir Alex Ferguson tudja, hogy világszerte a Barcelonát tartják a tökéletes csapatnak, de bízik benne, hogy a Manchester United meg tudja állítani a katalánok menetelését.

  A két európai sztárcsapat május 28-án a Wembleyben csap össze egymással a Bajnokok Ligája trófeájáért. 2009 ugyancsak ők játszották a döntőt, akkor a Barca 2-0-s győzelmet aratott.

  Most ismét a katalánokat tartják esélyesebbnek, de Ferguson biztos benne, hogy a United fel tudja venni a versenyt a gránátvörös-kékekkel.

  “Mindenki a Barcelonát isteníti, de ne feledjük, hogy mi is ott vagyunk a döntőbe. Azt mondják, ez a Manchester United nem valami erős a korábbiakhoz képest, de elég csak megnézni néhány eddigi meccsünket, hogy megingassuk ezt a feltevést” – kezdte a skót.

  “A legutóbbi döntőnkön jól kezdtünk, aztán egy szerencsétlen bekapott gól után összeomlottunk, a Barcelona pedig nagyon jól tartotta a labdát. A támadóink bárkinek meg tudják nehezíteni az életét, reméljük, a Barca védőinek is okoznak pár nehéz pillanatot.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: