• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Guardiola: “Jobban kell játszanunk, mint két éve”



    A Barcelona menedzsere, Pep Guardiola szerint csapata kikapna a Manchester United ellen, ha ugyanolyan teljesítményt nyújtana, mint 2009-ben, Rómában.

    Két éve az olasz fővárosban ugyanez a két csapat játszotta a Bajnokok Ligája döntőjét, akkor a katalánok Samuel Eto’o és Lionel Messi góljaival 2-0-ra verték a Vörös Ördögöket.

    Azt is lehetne mondani, hogy a Barcának nincs más dolga, mint megismételni az akkori produkciót, de Guardiola szerint akkor vereséggel távoznának a Wembleyből.

    “Nagyon örülök, hogy azt a döntőt megnyertük, de, hogy őszinte legyek, most sokkal jobban kell játszanunk, mint 2009-ben. Gyorsabb és intenzívebb játékra van szükségünk” – mondta a katalán szakember.

    “Mondtam a játékosaimnak is – főleg azoknak, akik ott voltak két éve Rómában -, hogy ha úgy játszunk, mint akkor, vereség lesz a vége. Ez a Manchester United már nem az a csapat, akit akkor megvertünk.”

    “Rengeteg mindenen átmentek már azóta, minden tekintetben komplett csapattá váltak, ilyen pedig nem sok van. Biztos vagyok benne, hogy remek mérkőzés lesz.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: