• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Guardiola: “Jobban kell játszanunk, mint két éve”  A Barcelona menedzsere, Pep Guardiola szerint csapata kikapna a Manchester United ellen, ha ugyanolyan teljesítményt nyújtana, mint 2009-ben, Rómában.

  Két éve az olasz fővárosban ugyanez a két csapat játszotta a Bajnokok Ligája döntőjét, akkor a katalánok Samuel Eto’o és Lionel Messi góljaival 2-0-ra verték a Vörös Ördögöket.

  Azt is lehetne mondani, hogy a Barcának nincs más dolga, mint megismételni az akkori produkciót, de Guardiola szerint akkor vereséggel távoznának a Wembleyből.

  “Nagyon örülök, hogy azt a döntőt megnyertük, de, hogy őszinte legyek, most sokkal jobban kell játszanunk, mint 2009-ben. Gyorsabb és intenzívebb játékra van szükségünk” – mondta a katalán szakember.

  “Mondtam a játékosaimnak is – főleg azoknak, akik ott voltak két éve Rómában -, hogy ha úgy játszunk, mint akkor, vereség lesz a vége. Ez a Manchester United már nem az a csapat, akit akkor megvertünk.”

  “Rengeteg mindenen átmentek már azóta, minden tekintetben komplett csapattá váltak, ilyen pedig nem sok van. Biztos vagyok benne, hogy remek mérkőzés lesz.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: